Mėnesio archyvas: 2022 m. lapkričio mėn.

10 dažniausiai užduodamų klausimų apie depiliaciją vašku

Kas yra karštas vaškavimas?

Karštas vaškavimas – tai vaškavimo būdas, kai vaškas įkaitinamas. Tai labiausiai paplitęs vaško depiliacijos būdas, kurį galima atlikti naudojant karštą puodą arba vaško mašiną. Vaškas tepamas ant odos plaukelių augimo kryptimi ir iš karto arba po kelių akimirkų pašalinamas. Karšto vaško depiliacijos privalumas yra tas, kad ją galima atlikti greitai ir lengvai.

Kas yra sausas vaškas?

VaskaiSausas vaškavimas yra modifikuota karšto vaškavimo versija. Užuot naudojus puodą ar vaško mašiną, vaškas tepamas ant odos ir prispaudžiamas skudurėliu ar popierine juostele. Tuomet popierinė juostelė nuimama, kad būtų pašalintas sukietėjęs vaškas kartu su plaukeliais. Sausas vaškavimas yra mažiau netvarkingas nei karštas, tačiau taip pat šiek tiek skausmingesnis ir ilgiau trunka plaukelių šalinimas. Be to, labiau tikėtina, kad jis gali sudirginti odą nei karštas vaškas.

Kas yra minkštasis vaškas?

Minkštas vaškas – tai vandenyje tirpus, lipnus vaškas, kuris tepamas plaukelių augimo kryptimi ir šalinamas popierine juostele. Paprastai jis tepamas šaltas, todėl yra mažiau skausmingas nei karštas vaškas. Taip pat teigiama, kad minkštasis vaškas yra švelnesnis odai nei karštasis, todėl idealiai tinka jautriai odai arba tiems, kurie dar niekada nebandė depiliuotis vašku.

Skaityti straipsnį “10 dažniausiai užduodamų klausimų apie depiliaciją vašku” »