Mėnesio archyvas: 2020 m. birželio mėn.

Ką reikia žinoti apie mobiliojo telefono garantiją?

Apsaugotas telefonasMobiliųjų telefonų pardavimai kiekvienais metais didėja ir vis daugiau pirkėjų nusprendžia pirkti tokius telefonus, kurie nesukelia problemų dėl gedimų. Vis dėl to, nėra jokių garantijų, kad net ir pats brangiausias telefonas nesuges, todėl reikia ieškoti kitų būdų, kaip išvengti finansinių nuostolių. Tam puikiai tinka telefono garantijos pratęsimas, kuris gali būti pasirenkamas perkant telefoną ir rinktis jį galima po privalomos dviejų metų gamintojo suteikiamos garantijos. Ką reikia žinoti apie tokias galimybes?

Daugelis pirkėjų nežino ar verta pratęsti garantiją. Tam priežasčių yra daug. Vieni pirkėjai galvoja, kad po dviejų metų privalomos garantijos telefonas jau bus atitarnavęs savo ir bus galima pirkti naujesnį telefoną. Kaip žinome, šiuo metu viskas labai greitai keičiasi ir labai greitai kuriamos naujos technologijos, todėl pirkėjams, kurie nori nuolat turėti naujus telefonų modelius, tikrai neverta rinktis galimybės pratęsti garantiją. Kiti pirkėjai nuolat bijo dėl to, kad teks remontuoti telefoną ir juo planuoja naudotis daug metų. Štai tokiems atvejams tikrai verta rinktis telefono garantijos pratęsimą. Tai tikrai bus naudinga. Taip pat reikia žinoti, kad reikia vertinti ir telefono kainą, nes jeigu tai labai pigus telefonas, tai galbūt ir neverta rinktis garantijos pratęsimo, nes vis dėl to, tokios paslaugos kainuoja papildomai. Jeigu tai brangiai kainuojantis telefonas, tai tikrai verta rinktis tokias paslaugas.

Skaityti straipsnį “Ką reikia žinoti apie mobiliojo telefono garantiją?” »

Vonios priežiūra gali būti paprasta. Kokia ji?

Vonia yra viena intymiausių erdvių namuose, kurioje atliekami įvairūs ritualai, kurie padeda ne tik palaikyti higieną, tačiau taip pat ir atsipalaiduoti. Tiesa, vonios kambaryje ritualų malonumai labai dažnai priklauso nuo aplinkos. Ji turi būti švari, gaivi, kvapni, kadangi tik tokiu atveju mėgavimasis buvimu su savimi – bus jaukus.

Prekės švaraiŽinoma, pirmiausia reikalingos švaros prekės, kurios padeda palaikyti tvarką bei užtikrinti, kad vonia visada atrodys puikiai. Kai kurie renkasi natūralias valymo priemones, tačiau dažniausiai valymas su jomis reikalauja kur kas daugiau laiko, juolab, ne visada pavyksta švariai išvalyti, tad iškart geriausia pirkti tai, kas padeda pasiekti ilgalaikį efektą.

O kokias priemones reikia įsigyti švarios vonios palaikymui?

1. Švaros prekės, kurios skirtos kalkių šalinimui.

2. Priemonės, kurios naudojamos plytelių valymui.

3. Žinoma, priemonės, kurios padės pašalinti nešvarumus nuo blizgių paviršių.

4. Stiklų valymo priemonės.

Skaityti straipsnį “Vonios priežiūra gali būti paprasta. Kokia ji?” »