Mėnesio archyvas: 2019 m. liepos mėn.

Kokios patalpos tinkamos verslui?

Pastaruoju metu auga biurų nuomos paslaugų paklausa, taigi tampa aktualios įvairios patalpos verslui. Statytojai nuolat ieško sprendimų, kaip pasiūlyti pirkėjams geriausias patalpas skirtas biurams. Kai yra gausus pasirinkimas, ieškantys patalpų dažnai nežino, kaip priimti geriausią sprendimą, todėl galima remtis svarbiausiais patarimais, kurie padės greičiau apsispręsti, kokių biurui skirtų patalpų jums reikia.

Apsisprendimui labai svarbi yra vieta, kurioje bus jūsų biuras. Gerai pagalvokite, koks susisiekimas toje vietoje? Koks viešasis transportas važiuoja? Kokiu atstumu nuo biuro yra viešojo sustojimo aikštelė? O kaip dėl automobilių stovėjimo aikštelės darbuotojams ir klientams? Ji tikrai būtina. Nepamirškite, kad susisiekimas su jūsų biuru turi būti aiškus ir patogus. Juk ne visi darbuotojai ir klientai gyvens prie pat biuro. Taigi, gerai apgalvokite ar tai strategiškai patogi vieta.

Būstas prie upėsSekantis pasirinkimo kriterijus – biuro patalpų dydis ir išplanavimas. Tai be galo svarbu. Taigi, turite pagalvoti, kiek žmonių dirbs biure. Nuo to priklausys, kokio dydžio patalpų reikia. Ne mažiau svarbus ir pats biuro išplanavimas. Apgalvokite kokių erdvių reikia. Kokio dydžio bus virtuvė? Kokio dydžio reikalinga susirinkimų erdvė? Rūbinė, kabinetai ir kitos svarbios patalpos labai aktualios, tačiau dėl jų dydžio ir patogaus išplanavimo turėtumėte kreiptis patarimų pas architektus ar interjero dizainerius. Šie specialistai padės sukurti patogią ir funkcionalią darbo erdvę. Labai svarbus ir darbo baldų klausimas. Tokie baldai turi būti patogūs. Viską reikia apgalvoti iki smulkmenų. Kai kurie verslininkai ieškodami tinkamų patalpų verslui, turi įvairiausių reikalavimų, pavyzdžiui, kai kuriems prioritetas yra pats aukščiausias pastato aukštas su galimybe turėti terasą, kuri skirta darbuotojų poilsiui. Taigi, supraskite ko tikrai norite ir įgyvendinkite savo projektą turėti svajonių biurą.

Skaityti straipsnį “Kokios patalpos tinkamos verslui?” »