Mėnesio archyvas: 2017 m. gegužės mėn.

Kodėl verta naudotis paslaugomis iš skelbimų?

Kai pamatome, kokie įvairūs yra skelbimai internete, kiek daug siūloma paslaugų, kyla klausimas, ar verta jomis naudotis? Atsakome – verta. O kodėl, vardijame toliau.

Pigiau, negu firmoje

Skelbimai internetePirmiausia, kaip pamatysite, ką rodo skelbimai internete, bus aišku, kad viskas čia pigiau negu firmoje. Ar tai bus vienokie skelbimai, ar kitokie, visuomet bus galima viską gauti pigiau. Gal jums reikia šventinio makiažo, manikiūro ar kažko kito panašaus. Visais atvejais čia tikrai viską ir rasite pigiau negu bet kokiame grožio salone, kadangi pavienis paslaugas teikiantis žmogus tą gali jums pasiūlyti daug pigiau. O gal norėsite, kad kažkas jums pataisytų automobilį. Irgi pavienis meistras galbūt tą padarys paprasčiau ir pigiau.

Viskas vienoje vietoje

Taip pat skelbimai internete patrauklūs ir dėl to, kad čia visas paslaugas rasite vienoje vietoje. Tarkime, kaip minėjome, planuojate kažkokias vestuves. Taigi, viskas bus vienoje vietoje: galėsite čia rasti ir kas fotografuos, ir kas apšvies, ir kas aprengs, ir kas padažys, ir kas maistą pagamins. Patogu tokiu būdu susirasti žmones, kurie visi kuo pigiau arba kuo geriau atliktų jums reikalingas paslaugas. Kai turėsite susirinkę tokį kolektyvą, galėsite lengvai nerti į pasiruošimą savo didžiajai šventei. O su žmonėmis ir susitarti galėsite žmoniškai.

Leisite žmonėms užsidirbti

Skaityti straipsnį “Kodėl verta naudotis paslaugomis iš skelbimų?” »

Interviu apie krūtų operaciją

KrūtysDaugeliui žmonių krūtų implantai vis dar atrodo kaip kažkokia egzotika ir daug kas neįsivaizduoja, kaip tai turėtų būti daroma ir koks turėtų būti jausmas, kai pasidarai tokią operaciją. Taip pat ir – kodėl žmonės darosi tokias operacijas. Kalbamės su anonime panorusia likti Ana (vardas pakeistas), kuri sutiko papasakoti, kodėl ji pasidarė krūtų operaciją ir kaip jai sekėsi.

Kodėl nutarėte pasidaryti operaciją?

Man krūtų implantai visada jaunystėje atrodė kaip kažkoks tabu. Tėvai mane augino labai dorovingai, visada sakydavo, kad grožis yra tuštybė ir liepdavo orientuotis į mokslus (nors, tiesą sakant, mama labai visą gyvenimą pati rūpinosi savo grožiu). Mano šeimoje visos moterys visada buvo labai gražios, tokios, apie kurias sklisdavo kalbos. Mama buvo gražiausia miesto moteris, močiutė irgi senais laikais buvo tikra gražuolė. Ir sesės priversdavo atkreipti kiekvieno praeivio dėmesį. Tik aš, kai gimiau, iškart visiems sukėliau nuostabą ir pasibjaurėjimą, tėvai tada pasakė – o ne, turbūt atsigimė į tėvo giminę. Taigi, visą laiką tikėjau, kad esu negraži, taip jau lemta. Tačiau, perkopusi 20 metų, nusprendžiau išlipti iš savo drovumo ir į viską racionaliai pažiūrėti. Taip, mano bruožai gal ir nebuvo kaip Penelopės Kruz, bet jie buvo taisyklingi, normalūs. Su plaukais gali lengvai sukurti ką nori. O figūra – puiki, tik krūtinės visiškai nėra. Taigi, objektyviai įvertinau savo išvaizdą ir nutariau pasidaryti krūtinės didinimo operaciją, kad jau niekada negalėčiau sau priekaištaut, kad neva kažkas negerai mano išvaizdoje.

Skaityti straipsnį “Interviu apie krūtų operaciją” »