Mėnesio archyvas: 2017 m. kovo mėn.

Saugos tarnybos paslaugos

Jau ilgą laiką „Mano sauga LT“, UAB saugo savo klientus. Tai techninės apsaugos įmonė, kurioje siūlomas platus paslaugų profilis. Pasirūpinkite savo ir artimųjų saugumu šiandieną, nelaukite, kol nemalonūs įvykiai privers apie tai susimąstyti. Saugos tarnybos paslaugos siūlomos įvairios, kiekvienas gali pasirinkti pagal poreikius ir biudžetus. Patyrę įmonės darbuotojai gali jums patarti, kas labiausiai tiks vienu ar kitu atveju. Apsaugokite teritorijas, jas stebėkite visada arba tik tamsiuoju paros metu. Šiandieną įvyksta didelis skaičius vagysčių, nusikaltimų. Neverta rizikuoti ir tikėtis, kad jus aplenks tokie įvykiai. Susisiekite su Mano sauga LT ir pasirinkite apsaugos priemones, kurios labiausiai tinka.

SaugaDaugelis pasirenka objektų apsaugą, galite įrengti signalizaciją, filmavimo kameras. Nereikėtų pamiršti, kad įrenginius reikia tinkamai prižiūrėti. Ne kiekvienas gali tai atlikti, kadangi reikalingos specialios žinios. Mano sauga LT gali jums pasiūlyti apsaugos priemonių priežiūros paslaugas. Paprasčiau tariant, įmonė gali visapusiškai pasirūpinti teritorijų ir objektų saugumu. Jei turite vertingo turto ir dažnai jūsų nebūna namuose įsirenkite signalizaciją ir stebėjimo kameras. Specialistai jums patars, kaip įrengti mažai matomose vietose, kad vagys neįsigudrintų atjungti ar kitaip sugadinti prieš pradedant darbus. Saugos tarnybos paslaugos gali būti teikiamos visą parą, o jei reikia trumpesnį laikotarpį. Kiekvienas turėtų apsispręsti iš karto, kokiam laikotarpiui reikalinga apsauga.

Skaityti straipsnį “Saugos tarnybos paslaugos” »

Kaip apsiperkant sutaupyti pinigų?

Internetinė parduotuvėPerkant tikrai galima sutaupyti, ir klaidinga manyti, kad tai pareikalaus pernelyg daug laiko. Taip, prekių kainų palyginimas fizinėse parduotuvėse kartais tikrai vargina ir užtrunka netrumpą laikotarpį, tačiau tuomet, jei pasirenkama elektroninė parduotuvė, viskas gali būti kiek paprasčiau. Galimybių sutaupyti taip pat yra ir daugiau, taigi, kaip tą galima padaryti?

Skaityti straipsnį “Kaip apsiperkant sutaupyti pinigų?” »

Krovinių pervežimas – vis dažniau pasirenkama paslauga

Šiandien įvairių bendrovių siūlomų paslaugų pasirinkimas tikrai nėra siauras, tad tuomet, jei tenka pasinaudoti tam tikromis paslaugomis, tikimasi, kad pavyks atrasti tokią įmonę, kuri galėtų tai pasiūlyti pačiomis palankiausiomis sąlygomis. Pavyzdžiui, tuo atveju, jei jus domina kroviniu pervezimas, rasite iš tiesų daug įmonių, kurios galėtų tai pasiūlyti, tad galėsite nuspręsti, kuri pasirinkimo galimybė gali būti pačia palankiausia. Kiekvienu atveju tereikia atkreipti dėmesį į kelis svarbiausius dalykus, ir greitai bus galima pasirinkti tam tikrą bendrovę. Taigi, į ką svarbiausia atsižvelgti?

VersliukaiPagalvokite apie tai, kiek laiko galite palaukti, kol siunta bus nugabenta. Tam tikrais atvejais tikimasi, kad tai bus atlikta pakankamai greitai, tad pagalvokite, kiek laiko galite laukti, ir tai gali pasufleruoti, kokia įmonė gali būti geriausiu pasirinkimu. Įvairūs šios paslaugos tiekėjai paprastai nurodo, kokie yra prekių pristatymo terminai, tad tai gali leisti greičiau nuspręsti, ką vertėtų pasirinkti. Taip pat verta pasidomėti, į kokias šalis yra siūlomas kroviniu pervezimas: tam tikrais atvejais jis yra reikalingas tos pačios šalies teritorijoje, o kartais norima nugabenti krovinius į kitas šalis. Taigi, pasirinkti tam tikrą tinkamiausią įmonę galėsite atsižvelgę į tai, kur yra siūloma gabenti krovinius. Tam tikrais atvejais jie gali būti gabenami į tam tikras užsienio šalis, tad įvertinkite, ar yra suteikiama tokia galimybė.

Skaityti straipsnį “Krovinių pervežimas – vis dažniau pasirenkama paslauga” »

Dėvėtų mašinų bėdos

Neseniai teko nugirsti pokalbį dviejų draugių, kurios svarstė, kokios mašinos ir jų autodalys genda pirmiau, ir ar pavyktų nusipirkti nesugedusią dėvėtą mašiną. Viena sakė, kad mašiną pirkti yra labai brangu, kad ji dėl to negalėtų sau to leisti. Kita užginčijo, kad pigiausia važiuojanti mašina net turbūt nesieks 100 eurų. Pirmoji prieštaravo, kad tokiu atveju jos autodalys gali būti sugedę ir nuolat teks kišti pinigus kažką taisant. Pirmoji ginčijosi, kad dėvėtos mašinos pirkimas iš tiesų yra loterija ir gali tekti ją taisyti net ir nusipirkus brangią. Tad šiais laikais turėti mašiną visai nesunku, ir tai nekainuoja tiek jau daug.

Pigiausios mašinos ir jų bėdos

AutomobiliaiInterneto skelbimuose galima rasti pigių mašinų ir už 100 eurų, kurios važiuoja, veikia bei turi technikinę dar keliems metams. Už 500 eurų jau gali pirkti mašiną, kuri bus maždaug 1999 metų ir dar veiks, su ja nebus gėda pasirodyti mieste, nes ji visai neblogai atrodys. Bent jau nekris į akis kaip labai prasta. Tačiau gali būti, kad jau skelbime bus nurodyta, jeigu ji turi defektų, kas su ja negerai.

Mašina už 1000 eurų

Skaityti straipsnį “Dėvėtų mašinų bėdos” »