Mėnesio archyvas: 2017 m. vasario mėn.

Kas išmušė mašinos langą

Žiemą, tamsiuoju metų sezonu, populiaresnės pasidaro stiklų keitimo paslauga ir dėl to, kad padaugėja įsilaužimų į mašinas. Vasarą, kai naktis trunka tik 4 valandas, taip dažnai niekas į mašiną juk nesilauš. Tačiau žiemą daug kas randa tą siaubingą vaizdą – ateini ryte važiuoti į darbą, pamatai skylę lange, išverstą bardačioką ir galbūt pavogtą magą, vaizdo registratorių. Ką tada daryti? Keisti stiklus, daugiau http://agnstiklai.lt/ .Štai viena tipinė situacija, kai mašina buvo apvogta.

Naktį girdėjosi signalizacija

StiklaiTomas pasakoja, kad naktį jis praleido ne namie, o mašina buvo keistame skersgatvyje mieste. Vieta atrodo gana gerai, tačiau iš esmės nepažįstama, svetima. „Mašinos langai tamsinti, pati mašina yra sena ir prasta, nemaniau, kad kada nors gyvenime dar kažkas į ją laušis ir mes į langą akmenį. Tačiau per kažkurią vietą matėsi, kad ant galinės sėdynės yra mano kelios tašės. Vienoje buvo visokie popieriai, piešiniai, eskizai, o kitoje buvo kompiuteris ir piešimo planšetė. Sakyčiau, vagims visai pavyko, nes jie gavo tikrai gana geras prekes. Na, galiu tai jau iškart vadinti prekėmis, nes nemanau, kad jie su mano planšete pieš ar kompiuteriu naudosis. Turbūt viską parduos. Iš tikro, labiausiai man gaila duomenų, kurių netekau. Kaltinu ir save, kad palikau ten tuos daiktus, kad pastačiau mašiną skersgatvyje ne visai prie pat namo“, – sako vyras.

Ką matė kaimynai

Skaityti straipsnį “Kas išmušė mašinos langą” »

Ką pasidovanoti už gautą dovanų kuponą

DovanosTikriausiai ir jums bent kartą per šventes buvo padovanoti kokie nors dovanu kuponai. Tai parankus būdas išspręsti dilemą, ką dovanoti. Jūs gaunate kuponą, pavyzdžiui, į elektroninę parduotuvę, ir patys išsirenkate dovaną. Jūs patenkinti, o dovanotojas taip pat žino, kad tikrai nenusipirksite kažko, ką vėliau išmesite kaip netinkamą dovaną. Visgi, galbūt gavę tokį kuponą pagalvosite – o, kaip tik man namams reikia makroflekso sienoms sandarinti, išleisiu tuos dovanų kupono pinigus šiam pirkiniui. Bet jūs įsivaizduokite – ar jums realiai dovanotų kas nors šiltinimo medžiagą per Kalėdas ar vestuves? Tikriausiai ne. Tad būkite morališkai sąžiningi, ir gavę dovanų kuponą nepirkite kažko buitiško, ką ir taip būtumėte pirkę. Pasidarykite šventę ir pasidovanokite tikrą dovaną. Štai keletas idėjų, iš kokių dovanų sau galite rinktis.

Grožio prekės

Moterys neabejotinai mėgsta gauti grožio prekes: kvepiančius dalykus, parfumeriją, kremus, plaukų priežiūros priemones, dekoratyvinę kosmetiką, elektronines priemones grožiui ir pan. Tačiau padovanoti moteriai grožio priemonę, kuri jai tikrai tiks – labai sunku. Pasirinkimas yra milžiniškas, ir kiekviena pirkėja turi savo mėgstamą prekės ženklą, tik ji pati žino savo odos ar plaukų tipą, spalvas, kurias naudoja ir pan. Todėl tikrai puikus sprendimas yra dovanoti dovanų kuponą, o jums – už jo pinigus nusipirkti kažką iš grožio prekių, ką mielai būtumėte radę po Kalėdų eglute.

Technika ir elektronika

Skaityti straipsnį “Ką pasidovanoti už gautą dovanų kuponą” »

Paskolų refinansavimas bedarbiams – greičiausias būdas išspręsti pinigines problemas

Jeigu pritrūkote pinigų ir esate skolingas ne vienai kompanijai – paskolų refinansavimas yra geriausia išeitis, kuri šiuo metu egzistuoja. Kadangi pasiskolinimo galimybės šiais laikais yra labai atviros, visiškai natūralu, kad dalis žmonių skolinasi labai drąsiai neįvertinę savo galimybių grąžinti. Tiesa, kartais net ir įvertinus jas negalite būti tikras, kad finansai visada bus stabilūs. Tokiu atveju iškilus finansinėms problemoms reikia skubiai ieškoti geriausių sprendimų. Na, o mūsų minėtas refinansavimas (ypač bedarbiams) yra geriausias pasirinkimas.

Iškilus finansinėms problemoms daugelis žmonių skubiai pasirenka patį pirmą išsigelbėjimo variantą apie kurį pagalvoja. Tai nėra geras sprendimas, kadangi skubiais pasirinkimais galite įklimpti į dar didesnes problemas. Lygiai taip pat nusprendus, kad paskolų refinansavimas Jums, kaip bedarbiui, tinka – labai svarbu tinkamai pasirinkti įmonę, kurios paslaugomis planuojate pasinaudoti. Tokių Lietuvoje yra ne viena ir ne dvi, tad kuo daugiau variantų palyginsite – tuo labiau Jums tinkamą pavyks atrasti.

Refinansavimo paslaugos labai giriamos ne tik todėl kad jos padeda susitvarkyti su finansinėmis problemomis. Labai didelis privalumas yra ir tai, kad paskolą bedarbiui galima grąžinti ilgesniame laiko intervale nei būtumėte turėjęs atiduoti savo skolininkams. Šitas ypatingai aktualu bedarbiams, kurių finansai būna pašliję. Pavyzdžiui, jeigu skolininkams turėjote grąžinti pinigus per 12 mėnesių, tai refinansavimo paslaugas teikiančios įmonės Jums gali suteikti net 16 mėnesių pinigų grąžinimui. Žinoma, tokiu atveju už laiko tarpą teks šiek tiek sumokėti palūkanų, tačiau net ir tokiu atveju – refinansavimas yra paprastesnis, patogesnis ir gyvenimą palengvinantis pasirinkimas.

Skaityti straipsnį “Paskolų refinansavimas bedarbiams – greičiausias būdas išspręsti pinigines problemas” »