Mėnesio archyvas: 2016 m. rugpjūčio mėn.

Kur tinka medinės durys

Kai seni dalykai ir vėl tampa madingi, kai mada nuolat sukasi ratu, tai ir medines durys gali būti pritaikomos begalėje situacijų ir interjero sprendimų. Tad, jeigu norite pamatyti, kaip medines durys atrodytų viename ar kitame pastate, nebus geresnio būdo tai sužinoti, kaip patiems iš bandyti. Ir visgi mes patariame keletą variantų, kada medinės durys galėtų būti įstatomos.

Pilies tipo namas

DurysJeigu turite sunkaus akmens arba išvis mūrinį namą, nuo šiol jį galite visą versti tiesiog pilies imitacija. Tą padaryti galite su dideliu užsispyrimu ir noru, kad namas atrodytų iš tiesų ypatingai, išskirtinai. Tuomet jums reikėtų medinių durų, kurios atrodytų gana grubiai, kurios turėtų ir kokių nors metalinių detalių. Ant jų galėtų kaboti didelė sunki spyna, taip pat kokia nors pasaga, galėtų būti ir didelės metalinės vinys kyšoti (tiksliau, tik jų galvutės, kad tai netaptų niekam pavojinga). Toks pastatas iškart sukels prisiminimus apie senovę. Durų nereikia spalvinti jokia spalva, geriausia būtų jas tiesiog lakuoti blizgiu laku, saugančiu nuo aplinkos poveikio. Gerai, jeigu durys būtų kuo didesnės, masyvesnės.

Rąstinis namelis kaime

Skaityti straipsnį “Kur tinka medinės durys” »

Kompiuteris karštame ir šaltame ore

Kompiuterių remontasJulius šaltą žiemos dieną pastebėjo, kad jo kompiuteris drėgnas ir jam reikalinga computer repair, computer repair company. Mat nebe įsijungia. Julius stebisi, kad jam reikia tokio taisymo, kadangi jis prieš tai visai nieko nedarė neleistino. Į sniegą kompiuterio tikrai nemetė, po čiaupu nelaikė, ir patalpos, kuriose buvo, neprigaravę. Kalba Julius, atėjęs į svečius, apie laptop repair, laptop repairs London, o jo akiniai aprasoję, net balti – nieko nesimato mums, nieko nesimato jam. Tik po kelių minučių rasa nubėga skruostais nuo akinių ir Julius dar prasivalo akinius servetėle, ir vėl mato. Aš sakau Juliui: pabandyk suvesti savo akinių rasojimo teoriją su spėjimu apie kompiuterio gedimą ir gal kažką naujo sužinosi.

Teorija

Taigi, teoriškai kompiuteriui yra nelabai gerai, nes jis patenka iš šalto oro į karštą arba atvirkščiai. Taip, kaip aprasoja akiniai, taip aprasoja viskas, kas savaime neskleidžia jokios temperatūros, tarkime, išjungtas kompiuteris. Vadinasi, teoriškai, kompiuteris skirtingose temperatūrose gali sušlapti, netgi permirkti. O tai reiškia ką? Kad jam tikrai pasivaikščiojimas po kiemą buvo ne į naudą. Sušlampa kompiuterio korpusas, tai dar ne blogiausia. Bet jeigu sušlampa vidus – gali tekti ir apskritai su juo atsisveikinti.

Praktika

Skaityti straipsnį “Kompiuteris karštame ir šaltame ore” »

Mieli telefonų dėklai

Kartais viskas, ko reikia, tai, kad pas jus būtų iš tiesų mieli telefonų dėklai. Nesvarbu, ar pas jus Samsung, arHueway, ar senoji Nokia telefonų supirkimas kai kur vyksta. Kad ir kokios bus įmonės arba firmos šie telefonai, visada geroje telefono dėklų parduotuvėje rasite gražių, mielų dėkliukų. Štai gražiausi mano matyti telefonų dėklai.

Nei katė, nei apuokas

NokiaVienas mieliausių man matytų telefono dėkliukų žvelgia į žmogų išsprogdinęs akis. Pasižiūri į dėklą margą, nesupranti, ar apuokas, ar katė žaliaakė į tave čia dabar žiūri. Tos didelės žalios akys, kurias supa lyg plunksnos, lyg kailis, lyg kokio kilimo raštas, yra tikrai įdomus dalykas. Taigi, tikrai galima teigti, kad tai yra vienas gražiausių ir vienas mieliausių mano kažkada matytų vaizdų.

Kosmosas

Dar vienas telefono dėkliukas, kuris tiesiog pasirodė labai gražus, buvo tiesiog kosmoso imitacijos dėkliukas. Kai pagalvoji, net nelabai sunku buvo tokį pagaminti. Jokio ypatingo dizaino, tiesiog atspausdini kosmoso printą ir to pakanka. Gali būti, kad mano estetinis skonis yra smarkiai paveiktas dabar vyraujančių mados tendencijų. Kadangi kosmosas madingas visur – drabužių dizaine, interjere, ir paveikslai su kosmosu yra dabar gana populiarūs.

Kailis

Skaityti straipsnį “Mieli telefonų dėklai” »